Verloop van herstel

Gepubliceerd op 5 oktober 2021 om 22:23

Daar ben ik weer. Het is nu 6 weken geleden dat ik mijn sleutelbeen brak en vandaag heb ik in het ziekenhuis weer een rőntgenfoto laten maken. Ik hoopte daarop te zien dat mijn breuk was geheeld, maar dat viel tegen. De breuk is op de foto nog steeds open. De arts zei dat het wel 16 tot 24 weken kan duren voordat de breuk geheeld is. Dat is wel even anders dan 6 tot 8 weken die ik dacht en had gelezen op internet. Dit is ook wel een zware pil voor mijn werk, want op 20 september had ik mijn eerste gesprek met de bedrijfsarts. Het was een fijn gesprek, maar toen ik later de Analyse las zag ik dat ze verwachten dat ik per 6 oktober a.s. weer volop inzetbaar zou zijn. Ik las hierin ook dat er op 7 oktober een vervolgafspraak zoe zijn. Ik heb hier geen mail of bericht verder over gehad. Dit heb ik ook doorgegeven aan de teamleider die ik vandaag gesproken heb. We hebben op zijn verzoek afgesproken om het gesprek van 7 oktober af te wachten. Ook mijn aangeboden thuiswerk wilde hij niet op ingaan. 

De fysio oefeningen die ik op internet heb gevonden werken wel, maar ik begrijp nu ook waarom ik niet zo snel vooruit ga zoals in deze oefeningen van Isala.

Thuiswerk

Ik had na het gesprek met de bedrijfsarts een voorstel gedaan voor thuiswerk. Om zo de druk op mijn werk wat te verlichten. Ik was thuis toch ingelogd op mijn werk om mijn mailbox bij te houden. Ik kon van afstand wel wat bijhouden. Vier dagen heb ik dit gedaan. Maar de laatste dag probeerde we om de telefoon door te schakelen. Dit lukte niet zoal het bedoelt was. Ik kreeg wisselgesprekken en alles kwam bij mij binnen. Dat was niet de bedoeling dus hebben ze dit er weer gauw afgehaald. Het volgende gesprek met de teamleider was dat ik maar op kantoor moest komen. Dit geeft het volgende probleem, want hoe kom ik daar als ik me nog niets eens goed kan kleden en zelf niet kan rijden. We gaan het merken op de 7e. 

Tot de volgende keer, dan zijn we er weer


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb